A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

Tanos 50 DF

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N1291

Leírás és Paraméterek

Házikerti adagolása: 4 g / 10 liter permetlé

Hatóanyag: 250 g/kg cimoxanil + 250 g/kg famoxadon

Burgonyában a készítménnyel végzett permetezéseket megelőző jelleggel, vagy a fertőzés igen korai szakaszában (még a tünetek megjelenése előtt) kell elkezdeni és a fertőzési veszélytől függően kell ismételten elvégezni. Kisebb fertőzési nyomás mellett 10-12 napos, míg járványra hajlamosító körülmények esetén ennél rövidebb permetezési intervallum javasolt.

Paradicsomban a készítményt a tenyészidőszak folyamán előrejelzés alapján, megelőző kezeléssel több alkalommal kell kijuttatni. Az első permetezést közvetlenül a lombzáródás előtt szükséges elvégezni, majd a fertőzési nyomás ismeretében 3-5 alkalommal 7-10 naponként célszerű folytatni. Járványos fertőzések kialakulásakor a kezeléseket célszerű rövidebb védekezési időszakokban folytatni.

Szőlőben a védekezéseket előrejelzés szerint, általában 20-25 cm-es hajtásállapot körül, megelőző módon célszerű elkezdeni, és a fertőzési nyomás szerint 7-12 naponként, fürtzáródásig lehet folytatni. A szer felszívódó hatású, önmagában is kedvező biológiai hatékonyságot mutat a kórokozó ellen. A permetezéseket blokkszerűen javasolt elvégezni. Egyéb felszívódó készítményekkel keresztrezisztencia kialakulása nem ismert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!