A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Magnicur Energy / Previcur Energy
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Magnicur Energy / Previcur Energy

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N1094
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bayer Cropsience

Leírás és Paraméterek

Folyékony, felszívódó gombaölő szer. Talajfertőtlenítő hatása is van.
Adagolása: 100 ml / 50 m2
30 ml / 10 liter permetlé

Hatóanyag: 530 g/l propamokarb 310 g/l foszetil

Az új Previcur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. A Previcur 607 SL-ből jól ismert propamokarbnak és az Aliette 80 WG foszetil hatóanyagának a kombinációját a világon először ebben a készítményben sikerült stabil folyékony formulációban létrehozni. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen. Kiválóan alkalmazható mind a csírakori betegségek ellen beöntözéssel, vagy a később jelentkező peronoszpóra-félék ellen a csepegtető öntöző rendszeren keresztül, vagy hagyományosan kijuttatva.

Javasolt technológia: Szabadföldön fejes salátában és termesztő berendezésekben saláta, paradicsom, paprika, uborka, dinnye, káposztafélék védelmére talajon át fertőző moszatgombák (Phytophtora, Pythium, Aphanomyces, Peronospora, stb.) ellen kétféle módon is kijuttatható.

Permetezés:
A szántóföldi saláta lombvédelmére a kezeléseket preventíven végezzük el, és 2 alkalommal ismételjük, 10 napos permetezési fordulóval. Hajtatott salátában szintén 10 napos permetezési fordulóal használjuk a készítményt. A kezelések maximális száma 4, de ha a palántanevelés során is alkalmaztuk a készítményt, akkor állományban csak 2 kezelés végezhető vele. Öntözés: Beöntözés Zárt téri kőzetgyapotos palántanevelésben közvetlenül a vetést követôen (1 napon belül) a paradicsom, uborka, saláta, dinnye, káposztafélék esetén 3 ml/m2 (30 l/ha), a paprika esetén 6 ml/m2 (60 l/ha) Previcur Energy-t juttassunk ki 2 l/m2 permetlében (20000 l/ha). A beöntözést 7-10 nap múlva ismételjük meg, ekkor a paprikában is 3 ml/m2 dózissal. Csepegtető öntözés Hajtatott paradicsom, paprika, uborka védelmére közvetlenül palántázás utáni kezelésére a csepegtető öntözőrendszeren keresztül 3 l/ha dózisban adagoljuk a szert. A következő kezelést a palántázás után 10-15 nappal, a harmadikat az első termés megjelenésekor, míg a negyediket rá egy hétre végezzük el.
previcurdozis.jpg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.