A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Sercadis
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

Sercadis

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N1279
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: BASF

Leírás és Paraméterek

Lisztharmat elleni készítmény almában és szőlőben.

Adagolása: 3 ml / 10 liter

Hatóanyag: 300 g/l fluxapiroxad

A Sercadis a szőlőlisztharmat elleni védekezést alapjaiban formálta át. Az évről-évre legnagyobb gazdasági kárt előidéző szőlőbetegség ellen a védekezés sikere két tényezőn múlik. Milyen korán kezdünk el védekezni felszívódó hatóanyaggal és az adott hatóanyag milyen hatékonysággal rendelkezik. A Sercadis®-al a megoldás egyik kulcsa a kezünkben van. A sikerhez azonban a korai (májusban) elvégzett első kezelés és a legkésőbb kötődésig elvégzett második Sercadis-os kezelés elengedhetetlen. Annak érdekében, hogy a szőlővédelmet hosszú ideig szolgálja a termék, igyekezzünk egy más hatóanyagcsoportba tartozó (pl.: triazol) készítménnyel a két Sercadis-os kezelést megtörni. Ha ezt követjük, akkor a bogyófertőzés időszakára (június hónap) a lisztharmatnak nem marad elegendő ideje olyan mértékben felszaporodni, hogy súlyos gazdasági kárt idézzen elő.

Szakmérnök ajánlása:

A Xemium® egy új sejtlégzést gátló molekula.
A hatóanyag a varasodás és lisztharmatgomba energiatermelését a mitokondriumban leállítja, mely rövidesen elpusztul.
Hatékonysága kimagasló és hosszantartó.
A levél és bogyó kutikularétegéhez erősen kötődik, ahol csapadék hatására feloldódik, újra eloszlik a felszínen, majd száradás után kristályos formában „kapaszkodik” és lassan szívódik be a növénybe.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a termék címkéjén található használati utasítást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.