A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Vágható virágmag keverék, Happy Lawn® 0,5 kg, Barenbrug
5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)

Vágható virágmag keverék, Happy Lawn® 0,5 kg, Barenbrug

5.590 Ft (4.402 Ft + ÁFA)
Egységár: 11.180,00 Ft/kg
Cikkszám: VME3306
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Barenbrug
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás és Paraméterek


Termékinformáció: Barenbrug vágható virágmag keverék vetőmag, Happy Lawn® 0,5 kg

A doboz tartalma 25 m² területre alkalmas.
Vigyen egy kis színt és vidámságot a pázsitba!

- Nyírható virágok
- Megnövelt biodiverzitás
- Rendkívül könnyű gondozás- Ellenálló gyep

A Happy Lawn® technológia

A Happy Lawn® technológiának köszönhetően Ön kedvező hatást gyakorolhat közvetlen környezetére. Egy olyan megoldás, amely ötvözi magában az ellenálló pázsitot, valamint a nyírható virágokat. Ezek olyan virágok, amelyeket újra és újra le lehet nyírni a fűvel együtt, azonban minden nyírás után megújulva visszanőnek, ezáltal az Ön pázsitja könnyen kezelhetővé, dússá és színessé válik.

Nyírható virágok

Mit is jelent az, hogy “nyírható” virágok? Ezek olyan egyedülállóan különleges virágok, amelyek ellenállnak a rendszeres vágás által okozott stresszhatásnak. Gondos, hozzáértő módon összeválogatott különleges növények, amelyek tökéletesen beleillenek a gyepekbe, a közterületek zöldfelületeibe, illetve bármilyen, rendszeresen nyírt füves területbe.

Megnövelt biodiverzitás

A nyírható virágok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem pazar kiegészítői is a helyi környezetnek. Ha ezek a pompás növények a gyepbe kerülnek, akkor nem csak csodaszép látványt nyújtanak, hanem egy valóban virágzó ökoszisztémát is létre lehet velük hozni.

A nyírható virágok magukhoz csalogatják a beporzást végző rovarokat, nektárt, virágport és más rendkívül hasznos alapvető táplálékot termelnek. Ez a bőséges táplálékforrás odacsábítja a méheket, a pillangókat, a dongókat és még megannyi rovart, így a gyep egy varázslatosan izgő-mozgó, döngicsélő életközösséggé alakul.

A nyírható virágok és a pillangósvirágú növények, valamint az általuk létrehozott ökoszisztéma együtt valóban “feldobja” a gyepet. Az Ön pázsitja így nem pusztán csodaszép látványt nyújt, hanem egy nyüzsgő élőhely is lesz, amely összhangban van a természetes környezettel.

Rendkívül könnyű gondozás

A nyírható virágok nem csak káprázatosan szépek, hanem egyúttal rendkívül könnyű őket gondozni is. Szemben a hagyományos gyepekkel, amelyek gyakori vágást és tápanyagutánpótlást igényelnek, a Happy Lawn virágainak csekély gondozásra van szükségük. Minimális mennyiségű vizet és tápanyagot igényelnek, valóban “feldobják” a gyepet és ezen tulajdonságaiknak köszönhetően időt és energiát lehet velük megtakarítani.

Ellenálló gyep

A Resilient Blue® technológia a Happy Lawn ellenállóképességének a sarokköve. A rendkívüli körültekintéssel és hozzáértéssel kiválasztott réti perje (Poa pratensis) fajták adják az alapját ennek az innovatív megközelítésnek. A Resilient Blue-nak köszönhetően a gyep nem csak keményen ellenáll a szélsőséges körülményeknek, mint például az aszály, vagy a rekkenő hőség, hanem az ilyen megpróbáltatások után gyorsan is regenerálódik. A Resilient Blue és a Happy Lawn technológia “kéz a kézben” dolgozik, közös munkájuk eredménye egy olyan pompás gyep, amely nem csak csodaszép, hanem tartós és hosszú élettartamú.

Amennyiben Ön a Happy Lawn-t választja, akkor nem pusztán egy csodálatosan szép látványt nyújtó gyepet teremt magának, hanem láthatja és nap, mint nap tapasztalhatja a természet ellenállóképességének olyan bizonyítékát is, amely garantáltan évekig fog Önnek örömet okozni.

Vetési útmutató:

Kiszerelés: 500 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.