A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)

"Műkotlós"

12.990 Ft (10.228 Ft + ÁFA)
Cikkszám: KG3119
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PGép
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás és Paraméterek

Műkotlós:
A műkotlós a keltetés kiegészítője. Nagy segítség a frissen kikelt csibék melegen tartásában. 
- a műkotlós egy műanyag doboz elektronikus vezérlőegységgel, fűtőszállal, ventilátorral és a fényt biztosító kis izzóval.
- áramforrás: hálózati csatlakozás, 220 Volt

A doboz kibontása után szereljük fel a lábakat, helyezzük a csibék közelébe a lábakra állítva és csatlakoztassuk földelt fali aljzatba. 

TANÁCSOK (tyúktojás keltetése esetén):
A készülék sugárzott hőjével biztosítja a frissen kelt naposcsibék hőn tartását, ezzel elkerülve a hirtelen hőmérséklet esés okozta sokkot. A csibéknek kotlós hiányában ezzel a szerkezettel tudjuk a megfelelő hőmérsékletet biztosítani. Erre csak az első időszakban van nagy szükség, hiszen idővel megnő a tollazatuk és a hőigényük is csökken.
A műkotlós négy lábon áll, kedvükre bemehetnek alá, illetve kijöhetnek onnan a napos állatok, ezzel segítve fejlődésüket.
A fűtőkábel által szolgáltatott hőt egy ventilátor osztja el egyenletesen. Egy kis izzó is található a gépben, ami egyben csalogatja a csibéket, és biztonságérzetet is ad.

A készülékre - rendeltetésszerű használat esetén - 12 hónap garanciát vállalunk

FONTOS!
Rendszeres felügyelet mellett üzemeltessük, mindig a lábaira állítva alkalmazzuk, hogy elkerüljük a borulást, gyúlékony anyaggal történő közvetlen érintkezést.
A műkotlós fűtőteljesítménye nem teszi lehetővé, hogy alacsony hőmérsékletű helyiségben üzemeltessük, ezért legalább szobahőmérsékleten (21-22 C) használjuk, így lesz a csibéknek biztosított hőmérséklet megfelelő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.