A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

Juta szövet, tekercses 1m x 10m

Ár:
7.290 Ft (5.740 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 070030
Gyártó: Intermas
Cikkszám: FO70030

Leírás és Paraméterek

Juta szövet tekercsben. 200 g/m2
Mérete 1 m széles, 10 m hosszú.
Növények téliesítésére, dekor, vagy egyéb célra.

Téli szövetes védelem

Amint a tél első jelei megmutatkoznak, a hidegre érzékeny növényeket és a kényes fákat burkoljuk be és tartsuk pár fokkal melegebben egy téli takaró alatt.

A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben. A nem fagytűrő növényeket (citrusfélék, rózsaágyak, olajfafélék és pálmák) azonban fagytól védett helyen kell tartani – más szóval beltéren kell átteleltetni őket – mivel még a szövet sem tud elég védelmet nyújtani a kényesebb növényeknek. Ha a tél mégsem annyira zord és a hideg időszak pedig nem olyan hosszú, az érzékeny növényeket elegendő lehet csak a házfal mentén felsorakoztatni és szövettakaróval védelmezni. Ezáltal 3-4°C-kal magasabb hőmérséklet érhető el a kert közepén árnyékban mérthez képest, és ezek a többletfokok lényeges különbséget jelenthetnek a kényes fajoknak. 

A szövet ráadásul az olyan szélsőséges időjárásban is erősen ellenálló, mint például a jégeső. Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadásmegakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e e rá túlzottan a növényekre. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!