A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
FitoHorm Makrosol tápoldat
2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)

FitoHorm Makrosol tápoldat

2.650 Ft (2.087 Ft + ÁFA)
Gyártó: FitoHorm Kft.
Cikkszám: TAFH240
Várható szállítás: 2024. május 21.

Leírás és Paraméterek

Napjainkban a makrotápelemek pótlása mellett egyre több szó esik a növények kiegyensúlyozott mikroelem ellátásáról. A nitrogén a növényi fehérjék alapvető építőköveként a mennyiségi és minőségi paraméterek alapvető befolyásoló eleme. A foszfor a növény sejtjeinek nélkülözhetetlen alkotója. A kálium számos enzim aktivátoraként fokozza a termésbiztonságot, fagytűrést, betegségekkel szembeni ellenállóképességet. A vas, a réz, a cink és a bór szerepe szé-leskörű, valamennyi elem elengedhetetlen a növényi életfolyamatok akadálytalan működéséhez. A MAKROSOL, összetett termékének használatával lehetővé válik a szántóföldi és kertészeti kultúrák harmonikus tápanyagellátása, kondíciójának javítása, a minőség biztosítása a gazdaságosság szem előtt tartása mellett. Figyelem! A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait. Növényvédő szerekkel keverhető, de előzetesen célszerű keverési próbát végezni! Felhasználási javaslat:

szántóföldi használatra:

- levélkezelésre: 3 l/ha/alkalom

házikerti használatra:

- levélkezelésre: 1-2 %-os töménységben (0,05 liter/100 m2), 2-5 alkalommal az ak-tuális permetezésekkel együtt, - talajkezelésre: a vetés vagy palántázás előtt 0.1 liter/100 m2 mennyiségben a talajba bejuttatva használjuk.

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható. Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését. A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni! Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni. Kiszerelés mennyisége: 1 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.