Termékek Menü
0
+ 36 79/427-832
Zöldítő komplex Katt rá a felnagyításhoz

Zöldítő komplex

Ár:
940 Ft (740 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TAEG255

Leírás és Paraméterek

Már több mint 20 éve bizonyít számtalan szántóföldi és különböző kertészeti kultúrában. Teljes mértékben hazai termék, magyar tulajdonossal a sikeres magyar gazdákért.

A növényre, illetve talajra történő permetezés pótolja a hiányzó makro- és mikoelemeket, emellett a növényekben felvehetetlen Fe3+ ionokat aktivizálja, harmonizálja a tápanyagellátást.

Elemtartalom: N 4%, K2O 4%, MgO 2%, Fe 1,5%, B 0,08% Zn, Mn szerves kelátkötésben, biológiailag aktív vivőanyagban, hormonokat nem tartalmaz, a szöveteket nem lazítja fel.

Új módon hat. A növényre, illetve talajra történő permetezés pótolja a hiányzó makro- és mikroelemeket, emellett a növényekben felvehetetlen Fe3+ ionokat aktivizálja, harmonizálja a tápanyagellátást. Meszes (Ca) talajban termesztett növényeknél megváltoztatja a redoxrendszert. A növény szállítószöveteiben lerakódott vas (Fe3+) redukálódik, és úgy feljut a levelekbe. A kitisztult edénynyalábok tápanyagszállítása felgyorsul, a gyökerek szívóereje nagyobb lesz. Megnövekszik a talajból felvett tápanyagok mennyisége. A tápelemek összetétele és aránya biztosítja, hogy ne legyen tápanyagfelvételt gátló hatás.

A Zöldítő komplex lombtrágya alkalmazása:

 • növeli a levelek klorofiltartalmát, a napenergia hasznosulását
 • fokozza a szövetek szilárdságát, a növények ellenálló képessége növekszik
 • növeli az ültetvények életteljesítményét
 • jobb minőségű, nagyobb termést biztosít
 • Felhasználás: A levéltrágya szőlő növény klorózisa ellen lett kidolgozva, de a fent leírt tulajdonságai más növényekre is úgy hatnak, mint a szőlőre. A további kísérletek során jó eredményeket, termésnövekedést eredményezett búza, burgonya, paprika, borsó, cukorrépa, napraforgó, alma és egyéb kertészeti kultúráknál. Dózis: 1% ill., 5l/ha kiszórva, minden permetezésnél használható.

  Alkalmazásával zöldebbek, erősebbek a fólia alatti zöldség és dísznövények.

  Felhasználás fólia alatt, fiatal növényállománynál 5%, szabadföldön 1%, sárga növények gyógyításánál 1-2%-os töménységben kell alkalmazni.

  Sárguló szőlő és gyümölcsfákat 3-4 naponként ismételt permetezéssel lehet visszazöldíteni, ami fárasztó munka. Megelőzésként, vegetáció kezdetén alkalmazva meggátolja a sárgulás kialakulását. Felhasználása olyan sokrétű, hogy akváriumi növények ápolásában is a legkedveltebb lombtrágya a profi és a hobbi akvaristák körében.

  A zöldítő komplex lombtrágya növényvédő szerekkel keverhető, mindig előbb a levéltrágyát kell vízbe keverni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő