A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Tószivattyú Xtra 600, 1 db szórófejjel
16.690 Ft (13.142 Ft + ÁFA)

Tószivattyú Xtra 600, 1 db szórófejjel

16.690 Ft (13.142 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 1351949
Cikkszám: TO1351949
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: TT/Ubbink
Várható szállítás: 2024. június 24.

Leírás és Paraméterek

Xtra 600 pumpa Cikkszám:1351949 Max. szállító magasság: 1,1m. Max. vízátfolyás: 600 l/h. Szórófej típus: 1 db vulkán. Garancia: 2 év!

Teljesítmény: 600 L/h. Energia felhasználás: 11 Watt. Működési feszültség: 230 VAC/50Hz

Max. szállító magasság: 1,1m. Kábelhossz: 10m. Szerelési mélység: max.: 1m. min.:0,15m.

Menet (belső) bemenet:1/2” Menet (belső) kimenet:1/2” A szállítási egységbe tartozó tartozékok: 1db vulkán (szórófej típus).

A LIBEL Xtra tavi szivattyúk kiváló minőségű termékek, melyek megfelelnek a technika legújabb állásának. A szivattyúk alkalmazhatók tavakban, akváriumokban, kutakban és szűrőrendszerekben. A szivattyúkat az ún. szinkrontechnika elve alapján fejlesztették ki, melynél a villamos alkatrészeket teljesen epoxigyantába öntik, a nagyobb biztonság érdekében. A szivattyúk erős megbízható és energiatakarékos motorral rendelkeznek. A sorozat valamennyi szivattyúja szárazon állítható fel. Arra azonban ügyelni kell, hogy a szivattyú felállítása a víz szintjénél alacsonyabb helyen történjen. A LIBEL Xtra tavi szivattyúk kerámia tengellyel rendelkeznek, ezért alkalmazásuk sós vízben is lehetséges. A szivattyút nem szabad “szárazon futni” hagyni. Legalább 0,15 méterrel és legfeljebb 1 méterrel a víz felszíne alatt stabil aljzatra kell állítani, ami iszaptól, homoktól és egyéb szennyeződésektől mentes. A szivattyú legalább 4°C és legfeljebb 35°C hőmérsékletű víz áramoltatására alkalmas. A szivattyú különleges karbantartási munkát nem igényel. Elegendő időnként ellenőrizni a szűrő burkolatát a szennyeződések tekintetében. A tisztítás szükségességének a gyakorisága a mindenkori használattól függ. A téli időszakban ügyelni kell arra, hogy a szivattyú ne fagyjon be. Ezért idejében el kell távolítani a tóból, és fagymentes helyen kell tárolni, például ajánlott egy vödör vízbe tenni a szivattyút a téli időszakban. A LIBEL Xtra szivattyút kétféle módon lehet elhelyezni a tóba, illetve a tó mellett egy aknában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.