A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Szökőkút szivattyú beltéri Eli-Indoor 350i
5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)

Szökőkút szivattyú beltéri Eli-Indoor 350i

5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 1351366
Cikkszám: TO1351366
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: TT/Ubbink
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás és Paraméterek

Eli-Indoor 350i beltéri szivattyú - UBBINK Cikkszám: 1351366 Kapacitás: 370 l/óra. Emelő magasság: 0,7 m. Csatlakozó átm.: 13,5 mm. Max. kábelhossz: 1,8 m Garancia: 2 év! Teljesítmény: 6W. Maximális vízhőmérséklet: 35 °C.

Az Eli-Indoor szivattyúk minőségi termékek, amelyeket az ezen a területen elért legfrissebb műszaki fejlesztések felhasználásával terveztek. Ezek a szivattyúk fedett területen használhatók. A szivattyúkat az ún. szinkron technológia alapján fejlesztették ki, ahol az elektromos alkatrészek teljes mértékben és biztonságban egy epoxigyanta burkolatban vannak. A szivattyú nem használható úszómedencékben, illetve nyilvános helyen. A szivattyú nem érintkezhet mesterséges tavak vizével. A szivattyút teljes mértékben a víz alá kell helyezni, nem szabad hagyni, hogy “szárazon” fusson! A szivattyú gazdaságos, nagy teljesítményű és a motorja rendkívül megbízható. A szivattyú vízszintes és függőleges elhelyezésben egyaránt használhatók.

Használat során a szivattyút helyezzük legalább 0,1 méter, de max. 1 m mélyre a víz alá, stabil felületre, amely mentes az iszaptól, homoktól és egyéb szennyeződéstől. A teljesítmény a csúszókapcsoló segítségével állítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.