A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Septonic Vigor gél lefolyó tisztító 1 l
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

Septonic Vigor gél lefolyó tisztító 1 l

1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ET917
Várható szállítás: 2024. május 28.

Leírás és Paraméterek

Septifos / Septonic Vigor gél lefolyó tisztító 1 l

Különleges hatása:

Eltávolítja a vízkövet, és minden egyéb lerakódást, szennyeződést, a wc kagylóból, fürdőkádból, mosdóból és csempéről. BIO – hasznos baktérium – hatóanyaga segít a dugulások elhárításában, annak megelőzésében a lefolyó csatornákban.

A Septifos Vigor biológiai aktivátor egyidejű használatával (ez por formájában kapható) feloldja az emésztőgödrök minden szerves lerakódását, eltünteti a bűzt, kellemetlen szagokat.

Környezetbarát biológiailag teljesen lebontható anyagokat tartalmaz.

Használati utasítás:

Nyomjuk be a biztonsági kupak két sima felületét, és fordítsuk el. Kisebb dugulások esetén, 3 egymást követő napon öntsünk 2-2 kupakkal a lefolyó nyílásba, kádnál, mosdónál és a mosogatónál. A WC-nél ennek minimum a kétszerese szükséges! Leghatásosabb, ha ezt este, lefekvés előtt tesszük, hogy az éjszaka folyamán zavartalanul tudjon hatni!

Nagyobb, akut dugulások esetén a fenti mennyiség kétszerese szükséges. Néhány napon belül a lefolyócső faláról felszakadoznak a lerakódások, amelyek esetleg nagyobb darabokban egy ideig a lefolyóban maradnak, majd rendszeres további használat esetén, ezeket is feloldja és így kerül az emésztőgödörbe, csatornába ahol tovább folyik a lebontás. Karbantartó kezelésként hetente 2-2 kupaknyi beöntését javasoljuk.

Ne használjuk egyidejűleg sem közvetlenül előtte, semmilyen vegyszert, szódát, hypót stb. mert ezek elpusztítják hasznos hatóanyagát, a baktériumokat.

Figyelmeztetés:

Ha bőrünkre kerül, azonnal mossuk le bő, hideg vízzel. Ha lenyeljük, azonnal forduljunk orvoshoz! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.