A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Kilrat rágcsálóirtó granulátum (egér-patkány) 150 g
1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)

Kilrat rágcsálóirtó granulátum (egér-patkány) 150 g

1.190 Ft (937 Ft + ÁFA)
Egységár: 7.933,33 Ft/kg
Cikkszám: RI1973k
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bábolna Bio
Várható szállítás: 2024. július 23.

Leírás és Paraméterek

KILRAT® rágcsálóirtó granulátum

Felhasználható: Vándorpatkány (Rattus norvegicus) és házi patkány (Rattus rattus) elpusztítására.

Használati utasítás:
A készítményt zárt térben és épületek fél méteres körzetében, olyan helyeken alkalmazza, ahol patkányok előfordulása észlelhető.
A patkányok jelenlétére jellegzetes nyomaikból (fészkek, lyukak, vonulási utak, ürülék, stb.) vagy a rágásuk okozta károkból következtethet. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a patkányok, majd a kezelést ennek ismeretében végezze el. Vegye számításba, hogy amennyiben a patkányok az érintett hellyel szomszédos épületekben is jelen vannak, a kezelés csak akkor lesz hatásos, ha azokra az épületekre is kiterjed.

A kezelés megkezdése előtt lehetőség szerint minden, a patkányok számára elérhető táplálékforrást távolítson el.

A granulátumot tartalmazó tálcát – az aromaáteresztő fólia felbontása nélkül – helyezze a patkányok által látogatott helyekre, feltételezett búvóhelyük közelébe. A rágcsálóirtószer kihelyezésének legjobb módja az, ha a rágcsálók járatainak közelében, eldugott, sötét helyeken létesít ún. etetőhelyet.

A Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum alkalmazási dózisa:

– kismértékű ártalomnál: 10 méterenként 1 db tálca,
– nagymértékű ártalomnál: 5 méterenként 1 db tálca.

Az etetőhelyeket első alkalommal 3 nap múlva ellenőrizze, a kiürült tálcákat cserélje le, illetve az elfogyasztott csalétket pótolja. A szennyezett vagy penészes csalétket cserélje ki. Az ellenőrzést ezt követően 3-4 naponta ismételje meg. . A kihelyezést addig folytassa, amíg a rágcsálók teljesen el nem tűnnek.

Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová.  

A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3-5 nappal várható. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. A kezelés, a rágcsálók elszaporodásának mértékétől függően, 2-6 hetet vehet igénybe. Amennyiben a rágcsálóártalom 4 hét alatt sem csökken érzékelhetően, forduljon kártevőirtó szakemberhez.

A kezelés után, de legkésőbb 6 hét múlva az etetőhelyeket szüntesse meg, az esetlegesen kiszóródott irtószert takarítsa fel.

Ellenszere: K1-vitamin (A kezelés hatásosságát laboratóriumi módszerrel ellenőrizni szükséges.)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.