A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Instant gyep. Professzionális gyepfelújjító termék 10 l
4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)

Instant gyep. Professzionális gyepfelújjító termék 10 l

4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Egységár: 439,00 Ft/liter
Cikkszám: VME 3255
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 24.

Leírás és Paraméterek

Az Instantgyep egyedülálló megoldást kínál azoknak, akik a lehető leggyorsabban szeretnének kertjükbe tökéletes, erős dús zöld pázsitot varázsolni.
Az Instantgyep speciális, természetes eredetű gyepindító trágyát tartalmaz, valamint olyan minőségű fűmag keveréket, amely szárazságtűrő. Intenzív igénybevétel mellett is kiválóan nő, valamint árnyékos területre is elvethető. Bírja a taposást és a sportolást is. Használatával rendkívül gyorsan lehet a pázsitot javítani és a foltokat eltüntetni. Egy óra alatt akár 100 négyzetméternyi gyep felújítható. Újrafüvesítés esetén egy csomag Instantgyep 5 m2-re, felülvetés esetén 10-15 m2-re elegendő. A fű 5-7 nap alatt kikel és 2 hét után már nyírható is.

Használata:

1. Használata előtt a régi gyepet nem kell felszedni - ami fárasztó és időigényes, továbbá új földet sem kell rendelni (amiből akár tarack, repce vagy egyéb gyomnövények is kinőhetnek). A kiszórást megelőzően célszerű átgereblyézni vagy gyeplazítóval átmenni a területen, hogy kiszedjük az elhalt fűszálakat, gyomnövényeket.

2. Bontsd ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a speciális fűmag keveréket.

3. A komposztot alaposan keverd össze a csomagolásban talált fűmag keverékkel. Minél alaposabban összekevered a fűmagkeveréket a gyepindítóval, annál tökéletesebb gyepet kaphatsz.

4. Ezután 2-4 mm vastagon szórd ki a füvesítendő területre. A kiszórásra érdemes odafigyelni, hogy a problémás területekre biztosan kellő mennyiségű Instantgyep keverék jusson. Megfelelő öntözés mellett a legjobb eredményt tudja produkálni.

Az utasításokat mindenképp tartsd be annak érdekében, hogy az Instantgyep a lehető legjobb eredményt tudja kifejteni. Jó kertészkedést!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.