A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Hordómosó lúgos 1 kg
3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)

Hordómosó lúgos 1 kg

3.290 Ft (2.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BORA348
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Unikén
Várható szállítás: 2024. július 25.

Leírás és Paraméterek

Specifikus borkőleválasztó tisztítószer, borászati tartályokhoz és borászati felszerelésekhez.

Tulajdonságok: A HORDÓMOSÓ LÚGOS szintetikus, anionos és nem ionos tisztítószereket tartalmaz, melyek 90%-ban biológiailag lebonthatók. Specifikus alkáli készítmény, amely tisztító és fertőtlenítő anyagokból áll.

Felhasználás: Cement- és saválló tartályok, hordók és tömlők mosására alkalmas. A termék rossz és penész szagú hordók feljavítására alkalmas. Használható cementtartályok lerakódott rétegeinek eltávolítására, olyan hordók színtelenítésére, amelyekben vörösborokat tároltak, valamint borászati eszközök, tömlők tisztítására.

Kezelési utasítás: Alkalmazás és adagolás: Az edényzetet minden esetben teljesen ürítsük ki, hogy a maradék bor savassága ne gyengítse a szer hatását, majd vízzel öblítsük ki a hordót. A tisztítást mindig a lúgos hordómosóval kezdjük. A tisztítást végezhetjük dörzsöléssel, áztatással, vagy az edényzet falán történő folyamatos folyatással (mosórózsa segítségével), melyet ha kell, többször meg kell ismételni. A hordómosó szer gazdaságos felhasználása érdekében az oldatot célszerű többször felhasználni, míg az oldat a tisztítóhatását el nem veszíti. Borászati eszközök, tömlők tisztítására 1%-os oldatot (10gramm / liter), nehezen eltávolítható szennyeződések eltávolítására 10-15%-os oldatot (100-150gramm / liter), borkő eltávolításra 20-25%-os oldatot (200-250gramm / liter) használjunk. A lúgos hordómosó használata után alkalmazzuk a savas hordómosót, hogy a tároló edény PH semlegességét beállítsuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.