A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Hiverscratch Téli növénytakaró 2 db
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

Hiverscratch Téli növénytakaró 2 db

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Egységár: 2.495,00 Ft/db
Cikkszám: 5095237
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Intermas

Leírás és Paraméterek

Mérete: Ø 1,25 x 1,8 m - Súlya: 50 g/m2
2 db/csomag


HIVERSCRATCH

Áttelelő növénytakaró öntapadó szalaggal

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a tépőzárral ellátott, kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt.

Előnyök

- Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. - A tépőzár segítségével könnyen és gyorsan megöntözhetjük a növényeinket. - UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. - Gyors és egyszerű a telepítése, az alján lévő zsinór lehetővé teszi a növénytakaró behúzását. - Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben.

Jellemzők

- Anyaga: PP (polipropilén) - Színe: fehér - Mérete: Ø 1,25 x 1,8 m - Súlya: 50 g/m2 - UV álló: igen - Rajta található kiegészítők: tépőzár és behúzó zsinór - Kiszerelés: 2 zsák/csomag - Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.