A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

Gladiator 480SL 2 dl

Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N1014

Leírás és Paraméterek

Minden gyom ellen hatásos totális gyomirtó szer.

Házikerti dózis: 1-3 dl/10 liter víz, amellyel 100-150 m2 permetezhető le.

Környezetbarát glifozát formuláció. Szőlőben, gyümölcsösben, gyepfelújításkor totális gyomirtásra ajánljuk. Járdán, térkövek között, házak tövében, sírok körül kikelt gyomok irtására is kiválóan alkalmas.

A legjobb gyomirtó hatást akkor érhetjük el, ha olyankor permetezünk, amikor a gyomoknak már legalább 4-8 levelük van és intenzíven növekednek. Ez különösen fontos a nehezen irtható tarackos gyomnövények esetében, hogy a hatóanyag kellő mennyiségben fel tudjon szívódni és eljusson a földalatti tarackokba is.

Legkedvezőbb olyankor permetezni, amikor a levegő hőmérséklete 15-25 C fok és a következő 6 órában nem várható eső. Kijuttatáskor nagyon ügyeljünk, hogy virágainkra, kultúrnövényeink levelére ne kerüljön permetlé, mert azokat is károsíthatja. A permetlé elkészítése előtt mindig gondosan olvassuk el a készítmény csomagolásán található részletes tájékoztatót!

Gyakorlati tanács: csak zöld felületen keresztül ható totális, felszívódó gyomirtó szer, talajhatása nincs! Általában az ideális felhasználási időpont a növények intenzív növekedésének ideje, de néhány gyomnövény virágzásban a legérzékenyebb (pl. szulák-félék)! Figyelem, a permetlé ne sodródjon el, mert a környező egyéb kultúrák károsodhatnak!

Hatóanyag: 480 g/l glifozát,

Forgalmazási kategória: III.

Vélemények

3.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2019. 05. 24.
Én nem tudom ajánlani, inkább glialka vagy vmi jól ismert szer, először azt hittem azért nem hat mert vizes fűre vittem fel, bekeverésre az ereje bőven jó volt azaz az arány, 5L-hez 1.5dl ez erősebb is mint kell! de egy hét eltelte után se változott a kinézete a gyomoknak!
Két hét telhetett el az elsőtől megismételtem száraz időbe, de azóta se változott semmi, ez ismét egy hét, nem úgy mint a glialkálnál megszokott volt, közel sem, ráadásul másodiknak 5L-hezt tettem 2dl-t..
Van egy közepesebb habzása is, szval utólag tegyük csak a vízhez, ha már megvettük.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 11.
Tarackra kiváló, paré félékre kevesebb, de ált. 6 hónap gyommentes területet biztosít. A 2-3 éves szőlő és gyümölcsfák közelében is vigyázni kell, mert azokat is (zöld rügyben) elpusztitja,kiöli.