A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

GARDENA smart automata szivattyú

Ár:
175.790 Ft (138.417 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 19080
Gyártó: Gardena
Cikkszám: G19080

Leírás és Paraméterek

A GARDENA intelligens szivattyú háztartási vízellátásra, a WC és a mosógép öblítésére szolgál. Az időszabályozónak köszönhetően kerti öntözésre is használható. Az összes szivattyúfunkció teljes mértékben áttekinthető és vezérelhető a GARDENA intelligens alkalmazásban okostelefonján vagy táblagépén. A nyomásról, a szállítási térfogatról vagy a lehetséges működési zavarokról és eltávolításukról azonnal informálódhat. Az intelligens nyomószivattyú 1,300 wattos sugárszivattyúval van felszerelve, amely gyors, megbízható és csendes, óránként akár 5000 liter vizet is szivattyúz. Az innovatív visszacsapó szelep gyors szívást biztosít. Az integrált kis mennyiségű program megbízható működést biztosít még kis szállítási kapacitás esetén is. A készülék összecsukható fogantyúja lehetővé teszi a helytakarékos tárolást és a könnyű szállítást. A GARDENA intelligens rendszer legfontosabb elemeként a gardena GATEWAY eszközön keresztül lehetővé teszi a kábel nélküli hálózati kommunikációt a GARDENA okos rendszerkészülékek és a GARDENA smart App között.

Gazdaságos és hatékony
Az energiatakarékos GARDENA intelligens szivattyú kényelmes és teljesen automatikus működést biztosít. Az intelligens elektronika szükség esetén aktiválja a szivattyút, majd automatikusan kikapcsolja. Egyedi öntözési idők programozhatók automatikus kerti öntözéshez.

Optimális szivattyúteljesítmény
A szivattyú integrált visszacsapó szelepe könnyű kezelhetőséget és gyors üzembe helyezést biztosít. Az optimalizált szívási folyamat biztosítja, hogy a víz pár métertől akár nyolc méter mélységig is szivattyúzható.

- Teljesítményfelvétel: 1300 W
- Maximális szállítási kapacitás: 5000 l / h
- Max. Nyomás: 5 bar
- Max. szívási mélység: 8 m
- Maximális szállítási távolság: 50 m
- Kábelhosszúság: 1,5 m
- Tápkábel típusa: H07 RNF
- IP X4 elektromos védelmi osztály
- Méret: 47x34x34 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!