A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Fly-bait légyirtó csalétek granulátum 100 g
2.550 Ft (2.008 Ft + ÁFA)

Fly-bait légyirtó csalétek granulátum 100 g

2.550 Ft (2.008 Ft + ÁFA)
Cikkszám: HISZ2981

Leírás és Paraméterek

Felhasználható kihelyezhető granulátumként vagy kenhető pépként.

Az Imidasect Fly Bait termék felhasználható állattartó telepeken, élelmiszeripari üzemekben és vendéglátó ipari egységekben egyaránt.

Utóbbiaknál különösen örültek, hogy kenhető csalétekként sem hagy nyomot. Színtelen, szagtalan volta miatt nagy tetszést aratott.

Mind mi, mind a partnereink meg voltak elégedve a tapasztalt eredménnyel. Több helyről kaptunk pozitív visszajelzést.

Ahogyan az egyik partnerünk fogalmazott: “Ez nem büdös és nem rikít, mint az a sárga!”

Megrendelőink legnagyobb megelégedésére a szer gyorsan, 1-2 óra alatt már kifejtette hatását és több héten keresztül megőrizte hatástartósságát.

Granulátumként is felhasználtuk, főleg kisebb vendéglátó ipari egységekben, ott hónapokig hatékony volt, gyakorlatilag amit a nyár elején kihelyeztünk, arra a szezon végén még rámentek és döglöttek tőle a legyek.

A következőket emelném ki a termék kapcsán: jó ölőhatás, jó hatástartam, gazdaságos, színtelen, szagtalan.

Alkalmazás- felhasználás:

Zárt térben, kétféle módon lehet felhasználni:
kiszórva, illetve vízzel hígítva
, kenhető pépként használható fel.

Granulátumként: A készítményt vízszintes felületre, valamilyen lapos tárgyra (pl. tálca) helyezve, egyenletes, vékony rétegben szórjuk ki a legyek által látogatott helyekre (pl. ablakpárkányra, válaszfalak tetejére), olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el. A csalétekből kb. 20 g-ot helyezzünk ki 10 m2-ként. Ügyeljünk arra, hogy a granulátum szemcsék egymással érintkezzenek, de kupacok ne keletkezzenek. A hatékonyság fokozható, ha a szemcséket enyhén megnedvesítjük. A kihelyezett csalétket 2-3 naponként ellenőrizzük, és ha szükséges, pótoljuk.

Pépként: Kizárólag erre a célra szolgáló edényben 100 g készítményt alaposan keverjünk össze 75 ml vízzel, majd várjunk kb. 20 percig, hogy a granulátum részecskék teljesen feloldódjanak.
Lapos ecsettel 5 cm széles és 50 cm hosszú csíkokat kenjünk a legyek kedvenc tartózkodási helyeire (pl. gerendákra, ablakokra, ablakkeretre, lámpatestekre, tartóoszlopokra), olyan magasságban, hogy a haszonállatok ne érhessék el. A mennyezetre is tehetjük, 50×30 cm nagyságú, kartonlapot vagy furnérlemezt függesztünk fel, amelynek mindkét oldalára előzetesen a mérgezett pépet felkentük. A pépet az elkészítés után fel kell használni. Ha a felkent csalétek szennyeződik, porosodik, az irtószer kihelyezést meg kell ismételni. Ez a kiszerelés kb. 50 m2 falfelületű helyiség kezelésére elegendő. Kenhető pépként kijuttatva a csalétek csak UV fény mellett látható, ezért mondják, hogy láthatatlan kezelés.

4-6 hetes tartamhatással számolhatunk, ezt követően a kezelés frissítése szükséges.

III. forgalmazási kategóriájú (szabadforgalmú) irtószer

Hatóanyaga: 0,5% imidakloprid + 0,1% muszkamon
Csak a legyek által elérhető, lokalizált kijuttatással biztosítható, hogy nem zavarja a helyiségben történő munkavégzést és tartózkodást.

A csalétek kenhető pépként való kijuttatásakor nem hagy nyomot. A benne lévő speciális festék miatt nappali fénynél vagy normál megvilágítás esetén a kezelés láthatatlan marad, a nyomok csak UV fényben láthatók.

A csalétek összetételének és hatóanyagának köszönhetően gyorsan hat. Kihelyezését követően két órán belül elpusztítja a kezelt helyiségben lévő légypopuláció 100%-át.

A kihelyezett csalétek tartós védelmet biztosít. A kihelyezést követően a granulátum forma hónapokig hatékony és vonzó marad a legyek számára.

Pépként kihelyezve 4-6 hetes hatástartóssággal lehet számolni, majd utána a kezelést frissíteni kell.

Eredeti, zárt csomagolásban, hűvös, száraz, helyen tárolva, a gyártástól számítva 1 évig használható fel.
Biocid alkalmazáskor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.