Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, úgy a Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

Egérriasztó ultrahangos 3 db-os családi csomag

Ár:
14.990 Ft
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Gyártó cikkszám: wk3523
Gyártó: SUNI/Ubbink
Cikkszám: ALRIwk3523

Leírás és Paraméterek

Vegyszermentes kártevőmentesísét! Ajánlott: egér, bolha, kullancs, pók, csúszó-mászó ellen.

  • 3 db -3x45 m2 területre - közvetlenül 200V-ba csatlakoztatható - 20000Hz-45000Hz között bocsát ki ultrahangot
  • - látható eredmény 72 óra múlva
  • A Weitech kisállatelriasztó készülékek komplex „hangot” generálnak és bocsátanak ki nagyon magas hangfrekvencián (ultrahang), ill. magas intenzitáson. Ez az ultrahang emberi fül számára nem hallható, de a rágcsálók és a legtöbb bogár valamilyen módon hallja, ill. érzékszervével érzékeli ezt a magas frekvenciájú hangot. A folyamatos és váltakozó erősségű, frekvenciájú ultrahang megzavarja az állatok idegrendszerét felborítja egymás közötti kommunikácójukat, szokásaikat és megszakítja táplálkozási láncolatukat, melynek következtében nem találják meg prédájukat és elhagyják a készülékekkel védett területet. Az ultarhang ugyan úgy viselkedik, mint a hallható hang: kemény felületekről visszaverődik, és puha felületek elnyelik. Nem hatol át falon és a leghatékonyabban beltérben fejtik ki hatását. Üzembehelyezés és használat elektromos készülékek esetén: Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a világító LED is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymás melletti szobákba és az emeletekre.
  • Két hét után várható az eredmény! További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését. 2 ÉV GARANCIA! Súly: N: 60 g, B: 104 g
  • max. 45 m2 területre
  • 3 db, több helyre helyezhető, nagyobb hatékonyság
  • Hálózat: 230 V~50 Hz
  • 20000Hz-45000Hz között bocsát ki ultrahangot
  • látható eredmény 72 óra múlva.
  • 1 év garanciával  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő