A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
EasySpa vízkezelő csomag jakuzzikhoz
12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)

EasySpa vízkezelő csomag jakuzzikhoz

12.490 Ft (9.835 Ft + ÁFA)
Cikkszám: UT3316
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 03.

Leírás és Paraméterek

Vízkezelő csomag masszázsmedencékhez

Tartalom:

  • 1 tasak AQUALUX A induló mix: aktív oxigénes fertőtlenítőszer, védi az uszodavíz tisztaságát a baktériumok, gombák, algák ellen.
  • 12 tasak AQUALUX A heti mix: klórmentes, szagtalan, nem ingerli a szemet, nyálkahártyát.
  • 1 tasak CLEAR SPA tisztító mix: tisztítja medencéjét még a nehezen hozzáférhető helyeken is
  • + AJÁNDÉK HABNEX habzásgátló folyadék

INDULÓ VEGYSZER - AQUALUX A

Alkalmazása: A medence feltöltése utána adjuk a tasak tartalmát a vízhez, míg a vízforgatás üzemel.

Tartalom: Kálium-peroxo-monoszulfát 99% CAS Nr.: 70693-62-8 EU Nr.: 274-778-7, 100 g termék biocid anyag tartalma 99 g

Kiszerelés: 190 g

HETI VEGYSZER - AQUALUX A

Alkalmazása:

A vegyszert hetente adagoljuk a medence vizéhez, lehetőleg a heti utolsó használat után, míg a vízforgatás üzemel. Nagyobb terhelés, gyakoribb medencehasználat, kültéri alkalmazás, sok napsütés, melegebb víz, de különösen több tényező együttesen okozhatja, hogy a heti adaggal nem tudjuk tökéletesen tisztán tartani a vizet. Amennyiben a heti egyszeri vegyszeradagolásnál opálosodás lép fel, csökkentse le a 7 napos időtartamot igény szerint. A fürdőzők medence használat előtt mindig zuhanyozzanak le!

Tartalom:

Kálium-peroxo-monoszulfát 99% CAS Nr.: 70693-62-8 EU Nr.: 274-778-7, 100 g termék biocid anyag tartalma 99 g

Kiszerelés: 40 g

TISZTÍTÓ VEGYSZER - CLEAR SPA

A CLEAR SPA segítségével kitisztíthatjuk masszázsmedencénket, beleértve annak tartozékait is (befúvókat, csöveket). A granulátum a nehezen hozzáférhető helyeken is ki tudja fejteni hatását, ahol a mechanikai tisztítás nehezen végezhető el. Hatékonyan eltávolítja a biofilm réteget, olaj és kozmetikai szerek lerakódásait. Hatásos a kellemetlen szagokkal szemben. A nehezen eltávolítható szennyeződések sok esetben a vízforgató rendszerben rakódnak le, ezért a vízforgató rendszer alapos átöblítését javasoljuk a CLEAR SPA-val minden vízcsere alkalmával.

Alkalmazási koncentrációk:

A vegyszert medencehasználat után, a vízcserét megelőzően alkalmazzuk. Oldjuk fel előzetesen egy vödör vízben, majd öntsük a medence vizébe, míg a vízforgatás üzemel. Adjuk a tasak tartalmát a medencevízhez, majd forgassuk a vizet legalább 5 percig.

Behatási/várakozási idő:

Hagyjuk leállítva egy órán át, hogy a vegyszer kifejtse hatását, utána rövid ideig ismét keringessük a vizet a rendszerben. Ezután engedjük le, majd öblítsük át a rendszert tiszta vízzel.

Felhasználói kör:

professzionális és lakossági.

Környezetvédelem/ökotoxikológia:

Tartsuk a keveréket távol a szennyvíz csatornáktól, a vízgyűjtőktől és a vízellátástól. Tilos a készítményt, annak megmaradt maradékát, csomagolóanyagát elő vízbe, közcsatornába és talajba juttatni. Tájékoztassuk a megfelelő hatóságot vízfolyásba vagy a csatornarendszerbe került szivárgás esetén.

Tárolási körülmények:

Szorosan lezárva a saját tárolóedényében, mások és gyermekek által nem hozzáférhető hűvös, fagymentes helyen, szilárd-, nem nedvszívó padlójú helyiségben szabad tárolni. Ne engedjük, hogy a tárolóedénybe víz kerüljön. Élelmiszerektől távol tartandó.

HABNEX - Habzásgátló folyadék

Pezsgőfürdőben, masszázsmedencékben alkalmazandó, hatékonyan csökkenti a kozmetikai szerek vagy egyéb anyagok okozta habzást.

Alkalmazás:

A képződött habon permetezzük szét a habzásgátlót és várjuk meg míg a hab eloszlik. Ha nem értük el a kellő hatást, rövid idő múlva a maradék habra ismét vigyük fel. Csak a szükséges mennyiségű vegyszert használjuk, mert túladagolás esetén olajfoltok jelenhetnek meg a víz felszínén. Tárolás eredeti csomagolásban, hűvös, száraz helyen, napfénytől védve. A keletkező hulladékvizet hígítatlanul, illetve közvetlenül nem szabad a talajvízbe, felszíni vizekbe, csatornahálózatba engedni. Adagolási arány habzástól függően 1 m3 medencevízhez adagoljunk 10-20 ml habzásgátlót, majd várjunk, amíg a szer jól elkeveredik. Maximális adagolási mennyiség 100 ml/1 m3. Alkalmazás után a medence azonnal használatba vehető. A termék közösségi fürdővízben is alkalmazható, ha a vízben egyik paraméter koncentrációja sem haladja meg a 37/1996 (X.18.) NM rendeletben előírt határértékeket.

Tartalom:

alfa-oktadecil-omega-hidroxi-poliglikol-éter 1,5-1,7%, CAS szám: 9005-00-9, EU szám: 500-017-8 benzol C10-13-monoalkil-származékok desztillációs maradékok 3,5-4%, CAS szám: 84961-70-6, EU szám: 284-660-7

A termék megfelel az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló 5/2023. (I. 12.) Korm. rendelet előírásainak.

Kiszerelés: 0,025 liter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.