A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Csak a GLS-sel szállítunk.
Nincs üzletünk más településen, csak BAJÁN.
Menü
+ 36 79/427-832

CRETA F1 fehér, töltenivaló paprika 1 000 szem

Ár:
32.131 Ft (25.300 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VMZP1705
Elérhetőség: Külső raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ZKI

Leírás és Paraméterek

A fűtetlen és enyhén fűtött paprikatermesztésben a partnereinknek mindig is lesz egy köre, akik előnyben részesítik az olyan hibridet, amely korai és tetszetős nagy bogyóval rendelkezik, így a nagybani piacon is könnyen értékesítető.

A Creta hibridünk természetesen, nem csak ezen két tulajdonság ötvözése miatt, olyan népszerű. Hiszen bogyója rendkívül fehér a korai és kései fényszegény időszakban, ami egyértelmű előnyt jelent. Nagyon jól kombinálja a generatív és vegetatív hibridek előnyös tulajdonságait. Gyors, ám bogyója nagy, két szálon termeszthető, rendkívül kevés zöldmunkával. Mérsékelt oldalág képzésének köszönhetően jelentős munkaköltség takarítható meg és kordonban is sikeresen termeszthető.

Sokan szeretik azon tulajdonságát, hogy egy ízközben két virágot is képes hozni, és azt kinevelni. A nagy nyári melegben, amikor a paprikák rendszerint torzulnak a Creta esetében a nóduszonkénti két virágból egyet megtartva magasabb minőség tartható a hozam megtartása mellett.

A tripsz szívogatásokkal szembeni toleranciája idén is előny volt. Bogyói széles vállúak, csüngőek, közepesen vastag húsúak. Terméseinek zömét az extra kategóriában adja. Átlag bogyó tömeg 110-130g.

Magas tobamo vírus rezisztenciával rendelkezik (HR:Tm2).

Magtartalom: 1000 szem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!