A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.
Növényvédő szereket csak személyes átvétellel lehet Magyarországon forgalmazni, azokat nem szállítjuk ki futárral!
Nincs üzletünk más településen, csak Baján.
Termékek
Bentonit borderítő 1 kg
1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)

Bentonit borderítő 1 kg

1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BORA2358
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás és Paraméterek

A Bentonit, nátrium-bentonit por, magas nátrium kálium aránnyal. A termék közepes duzzadóképességű és nagyon jó, homogén, csomómentes gélt képez. Használata során gyors és teljes tisztulást érhetünk el, jól elváló csapadék mellett. Hatékonyan csökkenti a bor proteintartalmát, megfelelő dózis mellett fehérjestabil bort garantál.

Alkalmazása: Bentonittal kezelhető must és kierjedt bor egyaránt. -Minőségi borkészítés előfeltétele a megfelelő musttisztítás. Ebben a fázisban drasztikusan csökkenti a mustban jelenlévő oxidatív enzimek mennyiségét. Különösen fontos a Bentolit Super alkalmazása Botrytis fertőzött termés feldolgozása esetén. -Az erjedési szakaszban elősegíti az egyenletes és teljes kierjedést, a folyamat végén tiszta újbort eredményez használata, kevés csapadék képződése mellett. -Bor kezelése esetén teljes tisztulást eredményez és csökkenti a proteintartalmat.

Adagolása: Az optimális dózis meghatározása céljából ajánlott a kezelés előtt laboratóriumi vizsgálat, különös tekintettel a fehérjestabilitásra. 60-150 g/hl musthoz 20-50 g/hl erjedéshez 60-130 g/hl borhoz

Használata: A Bentonitot 1:10 arányban a kezelés előtt vízben gyakori keverés mellett duzzasztjuk, majd a kapott gél-oldatot folyamatos keverés mellett a kezelendő anyaghoz öntjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.