Termékek Menü
0
+ 36 79/427-832
ALGAFIX mikrobiológiai lombtrágya 0,5 l szórófejes Katt rá a felnagyításhoz

ALGAFIX mikrobiológiai lombtrágya 0,5 l szórófejes

Ár:
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N2157

Leírás és Paraméterek

Új, innovatív magyar biostimulátor a piacon, amely merőben eltér a forgalomban lévő algakészítményektől! Az egyetlen balatoni élő algát tartalmazó készítmény, mely hosszabb hatást („Long life effect”) biztosít!

Növényegészségügyi előnyök

A fejlődést gyorsító és harmonizáló hatás mellett az Algafix® kiemelkedő tulajdonsága, hogy nagymértékben segíti a kezelt növényt a stresszhatások eltűrésében és kiheverésében, valamint a betegségekkel szembeni ellenállóságban. Az Algafix® használata természetes biológiai védelmet jelent, ami nem helyettesíti a kémiai védelmet, viszont csökkenti a váratlan, erős fertőzés kialakulását.

Ez a hatás különösen kedvező olyan esetekben, amikor valami miatt túl korán történt, vagy megkésett a vetés, hiszen a kikelt növények kezelésével az állomány hamar behozza a lemaradást, kikerül a betegségekre fogékony fázisból. Ebben a tekintetben is kitűnően egészíti ki a BactoFil® talajbaktérium készítmények hatását.

Felhasználható:
Szántóföldi és kertészeti kultúrákban, fólia- és üvegházakban valamint házi kertekben, egy illetve kétszikű növények vetése vagy ültetése után a 3 - 4. vegetációs héten és a 8 - 10. vegetációs héten az állomány kétszeri kezelésére, kezelésenként 5 liter/ha adagban, 200-300 liter/ha vízzel a levélzetre permetezve.
A bekeverés előtt alaposan fel kell rázni vagy fel kell keverni!
Összetétele:
0,2 % Chlorococcales rendbe tartozó Scenedesmus obtisausculus fotofermentációs technológiával tenyésztett mikroalgát, 0,37 % makro- és mikroelemeket, 98,63 % vizet valamint az algasejtek által termelt növényi hormonokat tartalmazó tenyészet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő