Previcur Energy 100 ml

Previcur Energy 100 ml Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.499 Ft (1.968 Ft + ÁFA)
Cikkszám: N1094
Gyártó: Bayer Cropsience
Leírás és Paraméterek

Folyékony, felszívódó gombaölő szer. Talajfertőtlenítő hatása is van.

Adagolása: 100 ml / 50 m2

Hatóanyag: 530 g/l propamokarb 310 g/l foszetil

Az új Previcur Energy két kiváló felszívódó gombaölő szer hatóanyagból áll. A Previcur 607 SL-ből jól ismert propamokarbnak és az Aliette 80 WG foszetil hatóanyagának a kombinációját a világon először ebben a készítményben sikerült stabil folyékony formulációban létrehozni. Ez az egyedi formuláció kiemelkedően hatékony számos moszatgomba faj ellen. Kiválóan alkalmazható mind a csírakori betegségek ellen beöntözéssel, vagy a később jelentkező peronoszpóra-félék ellen a csepegtető öntöző rendszeren keresztül, vagy hagyományosan kijuttatva.

Javasolt technológia: Szabadföldön fejes salátában és termesztő berendezésekben saláta, paradicsom, paprika, uborka, dinnye, káposztafélék védelmére talajon át fertőző moszatgombák (Phytophtora, Pythium, Aphanomyces, Peronospora, stb.) ellen kétféle módon is kijuttatható.

Permetezés:
A szántóföldi saláta lombvédelmére a kezeléseket preventíven végezzük el, és 2 alkalommal ismételjük, 10 napos permetezési fordulóval. Hajtatott salátában szintén 10 napos permetezési fordulóal használjuk a készítményt. A kezelések maximális száma 4, de ha a palántanevelés során is alkalmaztuk a készítményt, akkor állományban csak 2 kezelés végezhető vele. Öntözés: Beöntözés Zárt téri kőzetgyapotos palántanevelésben közvetlenül a vetést követôen (1 napon belül) a paradicsom, uborka, saláta, dinnye, káposztafélék esetén 3 ml/m2 (30 l/ha), a paprika esetén 6 ml/m2 (60 l/ha) Previcur Energy-t juttassunk ki 2 l/m2 permetlében (20000 l/ha). A beöntözést 7-10 nap múlva ismételjük meg, ekkor a paprikában is 3 ml/m2 dózissal. Csepegtető öntözés Hajtatott paradicsom, paprika, uborka védelmére közvetlenül palántázás utáni kezelésére a csepegtető öntözőrendszeren keresztül 3 l/ha dózisban adagoljuk a szert. A következő kezelést a palántázás után 10-15 nappal, a harmadikat az első termés megjelenésekor, míg a negyediket rá egy hétre végezzük el.
previcurdozis.jpg

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

akciós termékeink

Ezeket nézte meg:
Partnerek, Gyártók
Kosár felirat

Kosár
0 árucikk
szallitasidij999
14naposbankartya

Ha segítségre van szüksége,
vagy telefonon szeretné
leadni rendelését
:
06 79 / 427-832


Rendeléseink 90%-át
2 munkanapon belül teljesítjük!

 

Termékajánló
Vasaroljonnalunk