Kupfat 10 g

Kupfat 10 g Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
260 Ft (205 Ft + ÁFA)
Cikkszám: BORA333
Gyártó: Unikén
Leírás és Paraméterek

A Kupfat speciálisan a borkezelés céljára kifejlesztett rézszulfát-termék. E termék kristálystruktúráját úgy választották meg, hogy az alkalmazás során könnyen oldható legyen. A jelenleg hatályos törvények és rendelkezések szerint engedélyezett, tisztaság és minőség tekintetében szaklaboratóriumban bevizsgált termék.

Kezelési cél:

Bakszag (kénhidrogénszag) és ehhez, hasonló idegen tónusok eltávolítása a borban.

Termék és hatása:

A Kupfat alkalmazása borkímélő kezelést eredményez. A bakszagok, az aroma-Böckser-ek és a részben definiálhatatlan dohos tónusok eltávolítására történő alkalmazás során a Kupfat a nemkívánatos szag- és íz hibák többnyire teljes eltüntetését eredményezi.

Adagolása:

A Kupfat adagolási mennyisége a hiba intenzitásától függően 0,2-1 g / 100 l.

Alkalmazása:

A Kupfat szükséges mennyiségét előkísérlettel kell meghatározni. Ennél ügyelni kell a törvényileg engedélyezett maximális dózisra (1 g / 100 l = 10 mg / l). Az elvégzett Kupfat-kezelés után maximálisan 1 mg / l rézmennyiség maradhat vissza a borban. Hogy a rezes zavarosodást elkerüljük, a Kupfat-kezelést szabályosan sárgavérlúgsóval történő kékderítéssel kell zárni, melynél a sárgavérlúgsó-igényt szaklaborban előkísérlettel kell meghatározni. A Kupfat- és a sárgavérlúgsós-kezelés között a bort le kell szűrni, mert így az idegen tónus újraképződésének lehetőség jelentősen csökkenthető. A borhoz történő hozzáadás előtt a Kupfat-ot kismennyiségű vízben oldjuk fel. Ezt az oldatot intenzív keverés közben adagoljuk a tartályba.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

akciós termékeink

Ezeket nézte meg:
260 Ft
Partnerek, Gyártók
Kosár felirat

Kosár
0 árucikk
szallitasidij999
14naposbankartya

Ha segítségre van szüksége,
vagy telefonon szeretné
leadni rendelését
:
06 79 / 427-832


Rendeléseink 90%-át
2 munkanapon belül teljesítjük!

 

Termékajánló
Vasaroljonnalunk