FitoHorm Makrosol tápoldat

FitoHorm Makrosol tápoldat Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.080 Ft (850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: TAFH240
Gyártó: FitoHorm Kft.
Leírás és Paraméterek
Napjainkban a makrotápelemek pótlása mellett egyre több szó esik a növények kiegyensúlyozott mikroelem ellátásáról. A nitrogén a növényi fehérjék alapvető építőköveként a mennyiségi és minőségi paraméterek alapvető befolyásoló eleme. A foszfor a növény sejtjeinek nélkülözhetetlen alkotója. A kálium számos enzim aktivátoraként fokozza a termésbiztonságot, fagytűrést, betegségekkel szembeni ellenállóképességet. A vas, a réz, a cink és a bór szerepe szé-leskörű, valamennyi elem elengedhetetlen a növényi életfolyamatok akadálytalan működéséhez. A MAKROSOL, összetett termékének használatával lehetővé válik a szántóföldi és kertészeti kultúrák harmonikus tápanyagellátása, kondíciójának javítása, a minőség biztosítása a gazdaságosság szem előtt tartása mellett. Figyelem! A lombtrágyázás esetén is be kell tartani a permetezés alapvető szabályait. Növényvédő szerekkel keverhető, de előzetesen célszerű keverési próbát végezni! Felhasználási javaslat:

szántóföldi használatra:

- levélkezelésre: 3 l/ha/alkalom

házikerti használatra:

- levélkezelésre: 1-2 %-os töménységben (0,05 liter/100 m2), 2-5 alkalommal az ak-tuális permetezésekkel együtt, - talajkezelésre: a vetés vagy palántázás előtt 0.1 liter/100 m2 mennyiségben a talajba bejuttatva használjuk.

Eltarthatóság: eredeti, zárt csomagolásban, ételtől, italtól, takarmánytól elkülönítve, száraz, fedett, hűvös – de fagymentes – helyen korlátlan ideig eltartható. Óvatos munkával kerülni kell a szer elfolyását, elcsepegését, a tömény szer szembe, bőrre jutását, esetleges lenyelését. A szembe vagy bőrfelületre került szert bő vízzel le kell mosni! Tilos a készítményt és csomagolóanyagát folyókba, tavakba, vagy víztározókba juttatni. Kiszerelés mennyisége: 1 liter
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

akciós termékeink

Ezeket nézte meg:
Partnerek, Gyártók
Kosár felirat

Kosár
0 árucikk
szallitasidij999
14naposbankartya

Ha segítségre van szüksége,
vagy telefonon szeretné
leadni rendelését
:
06 79 / 427-832


Rendeléseink 90%-át
2 munkanapon belül teljesítjük!

 

Termékajánló
Vasaroljonnalunk